Ligging      Optiek Hostens      Contact

LiggingIn 2007 werd het gehoorcentrum Hostens volledig vernieuwd en gemoderniseerd. De jarenlange ervaring en knowhow van vader Stefaan wordt thans versterkt met de meest geavanceerde technologieën van zoon Brecht en zijn geschoold audiologisch team. Een ideale combinatie!

Het gehoorcentrum is gelegen op de tweede verdieping. Een lift maakt de toegankelijkheid voor rolstoelgebruikers mogelijk. U vindt er een aparte, discrete ruimte voor alles wat met het gehoor te maken heeft: gehoortesten, hoorapparaataanpassing, gehoorbescherming, hoorhulpmiddelen,… kortom: alles over gehoorrevalidatie!

Sinds 1978 staat Hostens te uwer beschikking voor het behelpen van uw gehoorprobleem. 28 jaar lang kon u hiervoor terecht bij Stefaan. Sedert 2006 is het roer in handen van zijn zoon Brecht en zijn audiologisch team.

Brecht en Skrolan hebben beide een graduaat in de audiologie. Van dinsdag tot zaterdag staan wij voor u klaar. U kunt bij ons terecht met al uw vragen, opmerkingen of problemen over hoortoestellen of slechthorendheid. Ook voor een informatieve gehoortest bent u steeds welkom. En tenzij u iets koopt, is alles gratis!

Sinds 15 april 2010 mogen wij met trots spreken over een succesvolle opening van ons tweede gehoorcentrum te Koksijde. Ook hier kunt u bij een gegradueerd audioloog terecht voor gehoortesten, alle vragen en problemen met hoortoestellen, gehoorbescherming, hoorhulpmiddelen en audiologisch advies.

Gehoorcentrum Hostens Koksijde is gelegen in de Rouzéstraat nr 22, een zijstraatje van de Zeelaan, ter hoogte van het Gemeentehuis. (rolstoeltoegankelijk)

Gehoorcentra Koksijde is gemakkelijk te bereiken met de tram.

Voor Koksijde
halte “Koksijde-Bad”, op ongeveer 200m.