Ligging      Optiek Hostens      Contact

Contacteer ons


De gehoorcentra

Veurne

Het gehoorcentrum is gelegen op de tweede verdieping. Een lift maakt de toegankelijkheid voor rolstoelgebruikers mogelijk. U vindt er een aparte, discrete ruimte voor alles wat met het gehoor te maken heeft: gehoortesten, hoorapparaataanpassing, gehoorbescherming, hoorhulpmiddelen,… kortom: alles over gehoorrevalidatie!

Van dinsdag tot zaterdag staan wij voor u klaar. U kunt bij ons terecht met al uw vragen, opmerkingen of problemen over hoortoestellen of slechthorendheid. Ook voor een informatieve gehoortest bent u steeds welkom. En tenzij u iets koopt, is alles gratis!


VeurneSinds 15 april 2010 mogen wij met trots spreken over een succesvolle opening van ons tweede gehoorcentrum te Koksijde. Ook hier kunt u bij een gegradueerd audioloog terecht voor gehoortesten, alle vragen en problemen met hoortoestellen, gehoorbescherming, hoorhulpmiddelen en audiologisch advies.

Gehoorcentrum Hostens Koksijde is gelegen in de Rouzéstraat nr 22, een zijstraatje van de Zeelaan, ter hoogte van het Gemeentehuis. (rolstoeltoegankelijk)

Gehoorcentra is gemakkelijk te bereiken met de tram.

Voor Koksijde: halte "Koksijde-Bad", op ongeveer 200m.